Vegamot | Vegamot

03-08-2016

Trøndelag Bomveiselskap AS skifter navn til Vegamot AS

Trøndelag Bomveiselskap AS skifter navn til Vegamot AS. Nytt firmanavn blir oppdatert på nettsider og fakturaer i løpet av sommeren 2016.

Trøndelag Bomveiselskap AS blir grunnlaget for regionalt bompengeselskap for fylkene i Midt-Norge og skifter navn til Vegamot AS

Sør-Trøndelag, Nord-Trøndelag og Møre og Romsdal fylkeskommuner er enige om å etablere et felles bompengeselskap som skal ivareta bompengeinnkrevingen i disse fylkene. Selskapet baseres på Trøndelag Bomveiselskap AS, som i forbindelse med utvidelsen av ansvarsområder skifter navn til Vegamot AS.
Etableringen er et ledd i prosessen med å effektivisere bompengeinnkrevingen i Norge. Vegamot AS vil ha en stab medarbeidere som har lang erfaring med drift av bompengeanlegg og innkreving av bompenger. Vårt mål er å gjennomføre effektiv innkreving, med et minimum av ulempe for kundene. I de nærmeste årene vil vi arbeide for at løsningene rundt avtaler og innkreving skal oppleves enkle og kundevennlige. God kundeservice vil fortsatt være prioritert fokus oss i Vegamot AS.
 

Tilbake